Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sport

Interview met Max Verstappen en Daniel Ricciardo

Het bijna einde van het seizoen, morgen zal het laatste race worden gehouden op Grand Prix van Abu Dhabi. Hoewel de kwalificatie`s van zaterdag niet echt goed is verlopen voor Max Verstappen, start hij zondag vanaf de 6e plek bij de start.

Bekijk nu hier de video Max Verstappen en Daniel Ricciardo samen, beide coureurs mogen elkaar voor een interview wat journalistieke vragen stellen, het begint best wet braaf, maar laten toch af en toe kritische of lastige vragen. Maar de twee racegabbers kunnen elkaar wel luchten en dagen beetje uit, wat een topsporter beaamt.

De Grand Prix van Abu Dhabi begint zondag om 14.00 uur Nederlandse tijd, het is dan 17.00 uur in Abu Dhabi. Het is te zien op Ziggo sport en voor de schotelontvangers op Duitse RTL.

Bekijk hier een leuke VPRO uitzending met een zeer jonge Max Verstappen!

More in Sport

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top