Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Julia (19) heeft de grootste kamer ter wereld

UTRECHT – Julia Koopman uit Zutphen woont vanaf volgende week donderdag een week lang in de grootste kamer van de wereld. De hele nieuwe stationshal van Utrecht Centraal Station is haar domein. Voor één euro heeft ze de beschikking over 25.000 vierkante meter, 29 toiletten, drie bars, alle maaltijden en schoonmaak. De belevenissen van de 19-jarige Zutphense zijn dagelijks te volgen via sociale media.

De NS plaatste een paar weken geleden een advertentie voor de bijzondere kamer vanwege de officiële opening van de stationshal op 7 december. Er kwamen volgens een woordvoerder meer dan tweehonderd reacties binnen. De tijdelijke kamerbewoonster is voor de NS ,,de ultieme tester” van alle vernieuwingen, inclusief sfeer en aankleding.

Een leegstaand winkelpand is ingericht als slaap- en studeerkamer. Maar de Zutphense heeft in haar aanmeldingsfilmpje al laten zien dat ze er geen moeite mee heeft om in haar badjas en op sloffen tussen 284.000 reizigers per dag op Utrecht CS rond te lopen. ,,Het is hier best wel huiselijk”, was haar eerste indruk

ANP BuzzO

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top