Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Kamelen op het zebra

Stolberg, Duitsland – Automobilisten moeten in Stolberg, vlak over de Nederlandse grens bij Aken, even aan een fata morgana hebben gedacht. Ze zagen tot hun stomme verbazing drie kamelen doodgemoedereerd een drukke verkeersweg oversteken. Twee deden dat overigens keurig via het zebrapad, de derde kende de regels niet. Dit alles gebeurde vorige maand aldus het ANP.

De plaatselijke politie kreeg in luttele seconden tijd een tiental telefoontjes binnen van opgewonden burgers die het ‘visioen’ ook hadden gehad. Gealarmeerde agenten troffen de rustige dieren in de buurt van de beschreven plek aan. Ze bleken ontsnapt uit een circus dat zijn tenten had opgeslagen in de stad. Hoe ze konden uitbreken, is nog onduidelijk. De eigenaar heeft zijn karavaan inmiddels teruggeleid.

En bekijk hier een opmerkelijke video van kameel zonder hoofd.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top