Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Petitie tegen Sylvana Simons wegens haatzaaierij loopt storm

Iemand heeft een online petitie tegen Sylvana Simons gestart op de website petities24.com tegen haar haatzaaierij.

De oproep roept iedereen om online te tekenen van de petitie om statement te tonen tegen Sylvana, en ondertussen staat de teller al bijna op 37.000 ondertekeningen. De initiatiefnemer(s) meent dat door Sylvana de verdeeldheid tussen de etnisch Nederlandse bevolking en onze gekleurde medemens propagandeert. “Ik kan mijn veiligheid op straat nu niet meer garanderen door deze mevrouw haar haatzaaierij” staat op de pagina te lezen.

De onderstaande tekst staat te lezen op de website van online petities.

Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij

Ik wil graag aangifte doen tegen Mevrouw Sylvana Simons omdat zij mij ervan beticht een racist te zijn en daarmee een verdeeldheid tussen de ethnisch Nederlandse bevolking en onze gekleurde medemens propagandeert. Ik kan mijn veiligheid op straat nu niet meer garanderen door deze mevrouw haar haatzaaierij. Ook heeft dit negatieve gevolgen voor mijn zaak omdat ik als racist wordt betiteld door deze mevrouw. In Nederland is sprake van anti-culturisme en niet van racisme.

Wil je weten op hoeveel nu de teller staan, kan je via deze link op de website kijken.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top