Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Rover eist 5 mille voor schot in testikel

MÖNCHENGLADBACH – De rechtbank in de Duitse stad Mönchengladbach boog zich dinsdag over een opmerkelijke eis. Een rover eist 5000 euro genoegdoening omdat hij tijdens een overval op een tankstation door een schot uit het vuurwapen van een agent een testikel verloor.

Het projectiel drong via de billen het lichaam van de overvaller binnen, maar raakte bij het verlaten een testikel. Die moest operatief worden verwijderd. De rover verklaarde dat hij gehoor had gegeven aan een bevel van de politie om zijn mes te laten vallen. De bewuste politieman ontkent dat. Hij schoot uit noodweer op de overvaller, zei hij.

De rechter heeft een compromis voorgesteld: 2500 euro om het verlies van de testikel te compenseren. De partijen hebben tot 8 november om het samen eens te worden.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: