Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Scheldpartij tussen Öztürk en Bontes in Tweede Kamer

Kamerleden Louis Bontes (VNL) en Selçuk Öztürk (DENK) hadden in de Tweede Kamer woensdag een felle discussie met elkaar, de twee heren hadden onenigheid over de begroting van de defensie. De vraag van Louis Bontes waar de loyaliteit van Öztürk eigenlijk ligt, werd niet op prijs gesteld. De oud-politieman vroeg aan Denk lid waar zijn loyaliteit lag, hier in Nederland of in Turkije van Erdogan. Kamervoorzitter Khadija Arib moest ingrijpen om de discussie wat ordelijker te laten lopen.

“Wie ben jij om mij de loyaliteitsvraag te stellen. Wie ben jij? Je moet eens goed nadenken wie jij bent.”, was de straattaal-achtige reactie van Öztürk.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top