Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Steven Seagal krijgt paspoort van Russische president Poetin

The Glimmer Man acteur krijgt staatsburgerschap bewijs van ander land

Amerikaanse actieheld Steven Seagal heeft naast een paspoort van zijn eigen moederland, ook een paspoort van Rusland. Normaliter zijn beide landen elkaars aartsvijanden, maar dat geldt niet voor Steven Seagal. De vechtende actieheld komt al vaker in Rusland om judo-lessen te geven, hij liet ook vaker weten dat hij een fan is van Rusland, maar ook de oma van Seagal is geboren in Vladivostok, vanwege zulke redenen krijgt de Amerikaanse `Under Siege´ acteur een paspoort van president Poetin.

Nieuwszender RIA Novosti heeft hele gebeurtenis van het paspoort overhandiging door president Vladmir Poetin aan Seagal in beeld vast gelegd.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top