Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Stier maakt ruzie met auto met passagiers

GUADALAJARA, SPANJE. In het zuiden van Europa zijn de Spanjaarden nog steeds gek op een stierengevecht, maar ook voor lol hard wegrennen voor een boze stier op straat vinden ze nog steeds leuk. Het is te zien in het onderstaande filmpje, een stier ziet auto met paar passagiers erin, dan besluit het beest de auto te slopen met zijn machtige hoorns. Als hij uitgespeeld is met de gesloopte auto, besluit hij verder te gaan achter rennende spanjolen.

Toro levanta camioneta con sus cuernos from López-Dóriga Digital on Vimeo.

Nog een video kijken met agressieve stier, hij pakt zijn uitdager!

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top