Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Tim van #BOOS maakt ruzie met maffia van Happy Italy

Happy Italy een keten met 10 restaurants heeft een opmerkelijk beleid over fooien van haar eigen personeel.

Twee van hun medewerkers Laura en Simone hadden een klacht, want zij vinden dat al het zelf verdiende fooien voor hun zijn, maar dat waren de maffioso van Happy Italy niet mee eens en zegt dat personeelsbeleid is in hun bedrijf. Laura en Simone, de twee jonge medewerkers stappen hier op boos naar Tim Hofman en zijn Youtube programma genaamd #Boos, want zij krijgen al ’n jaar geen fooi van het bedrijf. Dus Tim gaat in discussie met een restaurantmanager, twee gasten en daarna bij het hoofdkantoor van Happy Italy, maar daar waren ze niet zo blij met Tim, een boze manager en agressieve medewerker proberen de populaire vlogger weg te jagen. Na alle commotie kwam zelfs de politie poolshoogte nemen bij het bedrijf. Bekijk de video hieronder van Tim en zijn YT vlog #Boos.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: