Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vuistgevecht tussen twee vrouwen eindigt in carbattle

Twee vrouwen hadden ´n flinke ruzie op een parkeerplaats ergens in het zuiden van Los Angeles.

De dames konden elkaar duidelijk niet luchten, er wordt geslagen, getrokken en geduwd valt het te zien in de video hieronder. Als één van de dames besluit van haar auto een wapen te maken, door met het voertuig op andere voertuig te rammen van haar tegenstander, ontstaat een pittige auto-oorlog tussen de twee kemphanen. Met de beide voertuigen wordt er op elkaar geramd met schade als gevolg, aldus KABC News. De politie heeft geen aangifte ontvangen van één van de twee ruziezoekers.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top