Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Witwasser gebruikt ziekenwagen voor vervoeren geld

ALMERE – Op een kade in Vlissingen hebben politie en FIOD 2 miljoen euro ontdekt in een ambulance. Het geld was verstopt in het dak van de ziekenauto die samen met een nieuwe Jaguar zou worden verscheept naar Suriname. Een 44-jarige verdachte is in zijn woning in Almere aangehouden op verdenking van witwassen.

,,Het autobedrijf dat het transport zou uitvoeren, biedt op zijn website dure auto’s te koop aan, maar geeft geen omzet op aan de Belastingdienst”, aldus de opsporingsdienst FIOD donderdag. De verdachte is in oktober dit jaar al opgepakt. Ook een loods en de woning van de Almeerder zijn doorzocht.

ANP Buzz

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: