Connect with us

Amerikaans nepambassade gesloten in Ghana

Nieuws

Amerikaans nepambassade gesloten in Ghana

10 jaar lang konden de oplichters een nepambassade in de hoofdstad van Ghana runnen. Nietsvermoedende reizigers konden er voor duizenden Amerikaanse dollars reis- en identiteitspapieren kopen van het personeel.

Er ging geen lampje branden bij de bezoekers van de ambassade, het gebouw leek zelfs op diplomatieke post van de VS, zo hing een foto van President Obama en leken speciale documenten voor visums echt, alleen niet op een legale wijze verkregen staat het te lezen op Elsevier.

De ambassade is gesloten door Amerikaanse en Ghanese autoriteiten, maar waarom het zo lang duurde totdat men achterkwamen dat de ambassade nep was, is niet bekend gemaakt. Er gaan nu geruchten dat zelfs een Nederlandse nepambassede staat in de stad Accra.

Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top