Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Automobilist bestuurt auto door luchthaven van Kazan

Opmerkelijk nieuws uit Rusland, een roekeloze automobilist bestuurde zijn auto door de luchthaven, ramde onderweg alles kapot en liet van alles in chaos achter. Maar gelukkig hebben ze na een minuten lange achtervolging ter voet door het vliegveld, toch op straat buiten de automobilist kunnen aanhouden. De videobeelden hieronder is wel een tikkeltje humoristisch. Het incident gebeurde op 21 december op de luchthaven van Kazan, de roekeloze bestuurder van de wagen ontsnapte bijna, hij verliet wel de luchthaven, maar ging later ook een ander gebouw in en sloopte een café daar. De politie kon hem aanhouden en vastzetten. Het schadebedrag bedraagt 6 miljoen roebels volgens Tvzvezda.ru.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top