Connect with us

Nieuws.org

Bewoner vindt python in toilet

Nieuws

Bewoner vindt python in toilet

AMSTERDAM (ANP) – Een bewoner van de Bernissestraat in Amsterdam kreeg vrijdag de schrik van zijn leven bij een bezoek aan het toilet. Om een leiding aan de muur bleek zich een ontsnapte python te hebben gekruld.

De politie liet vrijdag op Facebook weten dat agenten de wurgslang hebben overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance. ,,Nu zijn wij op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaresse van dit bijzondere dier”, zo laat de politie weten. ,,Wij snappen dat u de kerst graag samen door wilt brengen!”

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.154 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top