Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Chauffeur PostNL ontslagen na Facebookbericht

DEN HAAG (ANP) – Een chauffeur van PostNL is maandag ontslagen vanwege een bericht op Facebook. De man schreef na de bomaanslag zaterdag in Istanbul: ,,Jammer dat er maar 29 doden zijn, hadden er veel meer mogen zijn. Die 29 komen gelukkig niet hierheen, top”.

Zijn opmerking leidde tot veel ophef op social media. ,,Vanwege de onacceptabele uitspraken past de chauffeur niet in ons bedrijf. We nemen per direct afscheid van hem”, laat PostNL via Twitter weten.

facebook bericht

PostNL schreef zondag al ,,nadrukkelijk afstand te doen van de ongepaste online-uitingen van de chauffeur”.

Bij de aanslag in Istanbul kwamen volgens de meest recente cijfers 44 mensen om en raakten 155 mensen gewond.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top