Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Homo haten is geen discriminatie aldus MiND!

Een schokkende uitleg van Meldpunt Discriminatie Internet Nederland op een melding.

Meldpunt Discriminatie Internet: ‘Islamitische homohaat is geen discriminatie want islam’

Door het Rijk opgezette discriminatiepunt om alle meldingen van iedereen in Nederland in behandeling te nemen wanneer er sprake is van discriminatie, of je nou een jood, moslim of bent: “in Nederland ben je gelijk met iedereen” staat het te lezen op de website van MiND.

Een anoniem persoon heeft melding gedaan wegens homodiscriminatie bij het meldpunt, de persoon kreeg later een brief terug van `MiND´ met mededeling dat de discriminatie door moslims vanwege het geloof islam geen discriminatie is en geen aangifte gedaan zal worden staat het te lezen op de site van TPO.

Update 16:53 uur: een grote beoordelingsfout.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top