Connect with us

Nieuws.org

Kerstblog VVD zet ‘boze ooms’ weg

Achterklap

Kerstblog VVD zet ‘boze ooms’ weg

Een opmerkelijk blog op de website van VVD zet ‘boze ooms’ weg met  “fijne kerstdagen groet” er achter aan. Er wordt geschreven dat men maar eens minder moet gaan luisteren naar boze oom in de familie tijdens de kerstdagen. want altijd dat zeuren over haperende economie, plassende oma`s in bedden of Migranten uit veilige landen moeten maar eens keer genegeerd worden. Want Nederland staat in top 20 van de best presenterende landen ter wereld op gebied van economie staat er te lezen in het artikel.

Nou, dit: je boze oom komt naast je zitten. Elk jaar roept hij allerlei dingen die er volgens hem verkeerd zijn aan ons mooie land.
Je weet en voelt dat ze niet kloppen, maar je had nooit het juiste antwoord klaar. En dus hoorde je zijn tirades machteloos aan.

Sociale media reageert verontwaardigt over quote ‘Boze oom’. Sommige twitteraars menen dat VVD zo onbeschoft reageert dat een mening van de grote boze ooms er niet toe doet tijdens de kerstdagen. Sommige mensen stellen zelfs dat VVD neerbuigend doet tegenover hardwerkende Nederlanders.

Meer in Achterklap

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top