Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Nieuwe politieke partij Geenpeil gaat anders doen

De partij heeft geen standpunten, een lid bepaalt met andere GeenPeil leden een direct standpunt en een volksvertegenwoordiger gaat er mee direct aan de slag.

Maandag heeft Jan Dijkgraaf, lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Geenpeil en Bart Nijman de bedenker van het project een nieuw initiatief gestart, niet de politicus, maar de burger staat centraal. De nieuwbakken partij stelt een politieke systeem in dat alleen de leden van de partij kunnen stemmen. Een vertegenwoordiger van de partij behandelt een onderwerp, leg daarna aan de leden van Geenpeil voor waarop ja of nee gestemd kan worden, als de stemming voorbij is, dan gaat de vertegenwoordiger met de uitslag naar de Tweede Kamer om een besluit uit te voeren staat het te lezen op Metro Nieuws.

Bekijk hier een animatie video voor de uitleg.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: