Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Olav Mol krijgt Theo Koomen Award

CALPE (ANP) – Sportverslaggever Olav Mol heeft zaterdag de Theo Koomen Award 2016 gekregen, de prijs voor het beste sportverslag van het afgelopen jaar. Mol kreeg de prijs in zijn woonplaats Calpe in Spanje.

De commentator wint de prijs voor zijn commentaar tijdens de Grand Prix-zege van Max Verstappen in Barcelona. Juryvoorzitter Evert ten Napel: ,,Hij heeft net als zijn voorgangers dat enthousiasme en dat originele dat een verslaggever nodig heeft. Hij heeft ook nog vakkennis, hij weet waar het over gaat en zit al heel lang in het vak.” En: ,,Olav ging helemaal uit zijn dak zoals dat hoort.”

Het NPO Radio 2-programma Grand Café Kranenbarg kwam er speciaal voor op bezoek en overhandigde de prijs aan Mol bij zijn zwembad. Op Twitter laat de gelauwerde commentator weten: ,,Met ere geaccepteerd en trots.”

Bekijk hier nog een keer de video met Max Verstappen met commentaar van Olav.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: