Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Peukie roken langs de zijlaan mag bijna niet meer

In alle kantines van sportcomplexen is roken al verboden, maar langs de zijlaan nog niet, Alhoewel het verbod wel steeds dichterbij komt. Sportcomplex Kampong in Utrecht gaat roken ook langs de zijlaan verbieden en wordt daarmee het eerste rookvrije complex van Nederland, aldus AD.

Ook op schoolpleinen wordt roken verboden, in navolging komen daar ook sportcomplexen erbij. De gemeenteraad van Utrecht had in november besloten waar veel jeugd is, het roken te verbieden vanwege het ongezonde karakter. Frank van Heusden, voorzitter van Kampong, vindt roken en sporten niet bij elkaar passen, dat geldt ook voor het publiek langs de zijlijn van een sportveld.

Continue Reading

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top