Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Scheer je schaamstreek niet, want meer kans op SOA!

Onderzoekers van onder meer de Universiteit van Californië zeggen het! Het wegscheren van schaamhaar van jouw snikkel of poes, gaat gepaard met een grotere kans op een vreselijke geslachtsziekte!

Wie 12 keer per jaar zijn ballen of haar venusheuvel scheert, heeft zelfs 3,5 tot en met 4 keer zoveel kans op een SOA, zoals herpes, syfilis en andere aandoeningen. mogelijke verklaring is dat mannen en vrouwen door het scheren kleine wondjes krijgen op hun schaamstreek, via deze minuscule wondjes kan men virussen of andere bacteriën eerder binnen krijgen dan de ongeschoren seksliefhebbers, aldus de Volkskrant.

De oplossing wordt er niet genoemd, wellicht kan men beter terug naar de seksuele periode van de jaren 70 en 80 waar vrouwen met ´n volle struik in het natuur rondliepen in de vorige eeuw of toch meer scheergel gebruiken. Als het beide niet werken, dan resteert alleen nog meer kapotjes!

Fotobron: Pixabay

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: