Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Schokkend! Eigenaar hakt poten en neus af van hond

Een Russische eigenaar van de hond heeft een bizarre dierenmishandeling begaan, hij heeft namelijk de hond zodanig mishandeld dat het dier nu drie poten en een neus mist. De hond werd aangetroffen door iemand op straat en meteen naar het dierenkliniek gebracht.

De dierenartsen kregen de hond in zodanige staat dat het dier nu paar poten en een neus mist, mogelijk is het gedaan door iemand met een scherp mes, zoals een slager het ook heeft. De neus is van een recente gebeurtenis en de poten is mogelijk al paar weken eerder verwijderd. De dierenkliniek in Russische stad Oelan-Oede heeft de foto meteen op sociale media gedeeld in hoop om de dader te pakken. De artsen van de kliniek hebben de hond een naam gegeven en luistert naar Druzhok.

Fotobron: Metro.co.uk

h

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top