Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

“Stuur uw Samsung printer naar 123Inkt”

Heb je een papierprinter van het merk Samsung en bestelt de bijvulservice van 123Inkt.nl? Een grote kans dat de cartridges van Samsung-printers niet meer bij 123Inkt bijgevuld mogen worden.

123Inkt verloor 30 november de rechtszaak van Samsung, De Zuid-Koreaanse electronica gigant had een zaak aangespannen tegen het bedrijf vanwege schending van octrooien op cartridges van Samsung. Het inktvulbedrijf mag geen inktcartridges meer bijvullen van Samsung. De consument is de grote verliezer, de originele inktpatronen van Samsung is duurder in prijs dan het bijvullen bij 123Inkt, mogelijk heeft dit ook gevolgen voor andere bedrijven die de goedkope printerinkt verkopen.

Oproep 123inkt.
Door de uitspraak van de rechtbank in Den Haag op 30 november jl., waarin Samsung door de rechters in het gelijk is gesteld, zijn wij verplicht om de volgende types huismerktoners terug te halen. Wij verzoeken u dan ook deze aan ons te retourneren tegen vergoeding van het aankoopbedrag plus verzendkosten, staat het te lezen op de blog van de website, een paar alineas verder wordt er zelfs een oproep gedaan om `de printer maar om de toners heen laten zitten´.

Wij zullen uw oude Samsung printer met deze toners namelijk gratis voor u omruilen voor een spiksplinternieuwe Brother kleurenlaserprinter plus nog eens een extra set huismerktoners voor deze printer!

 

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: