Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Terrorist Berlijn was tijdelijk in Nederland

Anis maakte omweg naar Italië via Nederland.

De dader van de aanslag kerstmarkt in Berlijn Anis Amri een omweg gemaakte via Nederland, Frankrijk naar Italie. In het Italiaanse land werd Anis door de politie gedood. Volgens Franse media is moslimterrorist namelijk in Amsterdam op de Flixbus naar Frankrijk gestapt.

Van Station Sloterdijk in Amsterdam en via Lyon ging Anis met de trein naar Italië, in Milaan eindigde de vlucht van Anis. Italiaanse kranten melden dat in de rugzak van Amri een simkaart is gevonden die tussen 20 en 22 december werd uitgedeeld in winkelcentra in Breda, Nijmegen en Zwolle. Ook heeft Anis mogelijk een kerstmarkt in Nederland bezocht.

Tip naar politie

De politie van Duitsland en Nederland werden getipt over een mogelijk terrorist in Nederland. Een volger van Shockblog Geenstijl had de politie op woensdag 21 december getipt over een mogelijke terrorist, De dader van de aanslag in Berlijn waarbij 12 doden vielen en 48 gewonden reisde met de metro in Nederland staat het te lezen op de blog. Waarom de politie niet meteen ingreep, maar een onderzoek begon is niet duidelijk.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top