Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Topdrukte bioscopen in kerstvakantie

AMSTERDAM (ANP) – Bioscoopketens Pathé en Vue doen goede zaken in de kerstvakantie. Beide ketens trokken woensdag een recordaantal bezoekers. Vue verwelkomde ruim 42.000 mensen, Pathé meer dan 107.000.

De 21 vestigingen van Vue, dat vorig jaar JT bioscopen overnam, kunnen rekenen op volle zalen. Rogue One: A Star Wars Story, Sing, Fantastic Beast and Where to Find Them, Passengers en de Nederlandse bioscoophit Soof 2 trokken het meeste publiek. Die films zijn ook in de filialen van Pathé populair. ,,De topper is Sing. Die film trok woensdag meer dan 20.000 bezoekers op één dag”, zegt een woordvoerder.

Verschillende vestigingen van Vue haalden dagrecords. Datzelfde geldt voor de Pathé-bioscopen. Meer dan 30 procent van de 22 bioscopen van deze keten verwelkomde meer bezoekers dan ooit.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: