Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

‘War for the Planet of the Apes’ Trailer zomer 2017

20th Century Fox heeft nieuwe filmtrailer uitgebracht, de film draagt “War of the Planet of the Apes” als titel en niemand minder dan Woody Harrelson speelt de schurk. Caesar de aap speelt weer mee net als alle andere oude bekende apen uit vorige films, en dit maal wordt het een bloedige oorlog tussen aap en menssoort. Deelnemende acteurs zijn Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notaris en Karin Konoval, komt uit op 14 juli 2017 in de Amerikaanse biscopen, voor de Nederlandse cinema’s is het nog niet bekend gemaakt.

Teaser comic-son.

Bekijk hier de trailer van de eerste film. Rise of the planet of Apes.

Continue Reading

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: