Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Amazon Echo veroorzaakt chaos dankzij tv-presentator

Afgelopen weekend heeft persoonlijke voice assistent Alexa van Amazon chaos veroorzaakt met de hulp van een televisiepresentator. Een meisje wou een poppenhuis, per ongeluk pikte de Amazon Echo haar wens op en gaf de bestelling door: een poppenhuis ter waarde van 160 dollar, aldus CBS Dallas. Alexa is slimme assistent van Amazon, en Echo is een digitale speaker en microfoon hub voor Alexa.

Een lokaal televisiestation besloot er aandacht aan te besteden aan het verhaal, In de uitzending zei de presentator “I love the little girl, saying ‘Alexa ordered me a dollhouse'”. De tv-kijkers kregen het verhaal van de presentator in huis, en dus ook de Amazon Echo`s. De slimme luidspreker gaf meteen de bestellingen door en alle tv-kijkers met Echo kregen later ook een poppenhuis, per ongeluk dankzij de tv-presentator, omdat hij verbaal herhaalde wat het meisje wou.

Dus het is verstandig voor Amazon Echo eigenaren om de automatische bestelling feature uit te schakelen, want Alexa doet haar werk te goed in dit geval.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: