Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Andrea Bocelli niet bij inauguratie Trump na doodsbedreigingen

Aankomende vrijdag wordt Donald Trump beëdiging als president van ´Verenigende Staten van Amerika´ en daarbij heeft de zakenman diverse zangers gepolst om te komen zingen op zijn inauguratie in Washington.

Grote zangers of bands laten zich afweten zoals: Rebecca Ferguson, Jennifer Holliday en de Rolling Stones, zij willen niet zingen op Trumps inauguratie vanwege zijn vermeende moslimshaat of `Grab by the pussy´ uitspraken. Degenen die wel komen zijn Radio City Rockettes, het Mormon Tabernacle Choir en Jackie Evancho, terwijl ook Andrea Bocelli aanwezig zou zijn. Maar vandaag blies de organisatie van Bocelli af, om te gaan zingen in Washington.

doodsbedreiging
58- jarige blinde tenor Andrea Bocelli uit Italie, heeft zijn toezegging terug getrokken. Andrea Bocelli is bedreigd door diverse mensen en groeperingen, ook zouden zijn fans de concerten en muziekverkoop van de Italiaanse tenor boycotten, dit meldt The Blaze.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top