Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Blackberry brengt ‘Mercury’ smartphone uit

Gaat Blackberry ‘Mercury’ met fysieke toetsenbord hoge ogen gooien? Canadese Blackberry besteedt ontwikkelen van smartphone tegenwoordig uit bij andere fabrikanten en ze leggen zelf meer op ontwikkelen van apps en andere software. Nu hebben ze de Mercury uitgebracht met een echte QWERTY toetsenbordje wat doet denken aan de vroegere populaire blackberry`s.

Maar niet het toetsenbord wordt de heilige graal van de smartphonemaker, maar de beveiliging. Zij claimen dat de telefoon namelijk de best beveiligde Android software ooit heeft. BB brengt de telefoon uit tijdens Mobile World Congress op 27 februari.

Mogelijke specificaties van Blackberry Mercury.
Android 7.0 Nougat .
4,5 inch HD-scherm.
Snapdragon 625-chipset.
Opslagruimte 32 GB.
Camera 18 megapixels.
vingerafdrukscanner.
USB C-aansluiting.

Continue Reading

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: