Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Breng een bezoek aan de panda’s in Chengdu

De bekendste bezienswaardigheid in Chengdu zijn is de Chengdu Panda Base. Hier is het mogelijk de panda’s van wel heel dichtbij te bekijken. De Chengdu Panda Base is het grootste reservaat ter wereld voor deze bijzondere en zeldzame dieren. De panda’s worden hier ook gefokt. Dit wordt gedaan om het uitsterven van de panda te voorkomen. Daarnaast wordt er in het reservaat veel onderzoek verricht naar de grote panda’s. In het park kan je een uitgebreide rondleiding krijgen. Naast het kunnen bekijken van de bijzondere beren van zeer dichtbij, kom je er op deze manier ook alles over te weten.

Stad en cultuur
Je vindt het reservaat ten zuiden net buiten de stad. Je kan het park dus makkelijk bezoeken in een dagtripje vanuit Chengdu. Chengdu zelf is de grootste stad in het westen van China. Wil je niet naar de grote iets meer toeristische steden zoals Beijing en Shanghai dan is Chengdu de perfecte stad om de Chinese cultuur te ontdekken. Je proeft hier de rijke cultuur met verschillende parken, tempels en theehuizen. Met meer dan tien miljoen inwoners is er genoeg leven in deze stad. Een leuke manier om de cultuur te leren kennen is door een bezoek te brengen aan het Renmin Park. Je kan hier theedrinken in een van de theehuizen. Inwoners van Chengdu zijn hier vanaf ’s ochtends vroeg om hun hobby’s uit oefenen zoals dansen of een les tai chi.

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: