Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Nepnieuws over Golden shower van Trump`s hoeren wekt hilariteit

Hilariteit alom op de sociale media, nieuwssite CNN wist te melden dat ze nieuws hebben over compromitterende financiële en persoonlijke info over aankomend Amerikaanse president Donald Trump beschikken. het zou Trump chantabel te maken volgens het rapport van de geheime diensten. Er is ook een rapport openbaart dat Donald hoeren heeft ingehuurd om het bed in Ritz Carlton Hotel te bevuilen met een golden shower. In het bed zou Barack Obama en zijn vrouw hebben geslapen.

Iedereen doet mee met gekte

Het nepnieuws bereikte alle nieuwszenders te wereld, het wordt als schokkend ervaren, maar er is geen bewijs. NOS meldt: ‘Russen hebben compromitterende informatie over Trump’, De Telegraaf doet ook mee: Spionagerel Trump slaat in als een bom. NRC maakt het erger: ‘Belastende informatie’ over Trump overschaduwt nacht van Obama, en de AD onderzoekt waarom nu: Trump-rapport circuleerde al maanden: waarom het nu nieuws is. The Guardian: John McCain passes dossier alleging secret Trump-Russia contacts to FBI.

Vanmiddag geeft Donald Trump een interview, het interview was al eerder gepland. Afgelopen nacht heeft afscheidend president B. Obama zijn rede gehouden over 8 jaar presidentschap in the White House. En vandaag werd het fakenieuws over Trumps compromitterende financiële en persoonlijke info uitgebracht door de Amerikaanse geheime dienst aan de CNN.

Er wordt lacherig gedaan op de sociale media, het laat zien dat het nepnieuws slechter en absurder wordt bedacht. Ook journalisten, websites en andere bekende mensen laten weten dat het nieuws over Thegoldershowergate bizar slecht is. Het nepnieuws zou zelfs bedacht zijn door iemand op het forum van 4Chan.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top