Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Horloge meet alcoholpercentage

De eerste draagbare alcohol monitor ter wereld!

En weer een handige gadget op de markt met zoveel smartwatches, een ene smartwacht houdt het bij hoe sportief je bent en een andere vertelt je alleen hoe veel e-mails op jouw wachten. Maar nu hebben we BACtrack, deze bedrijf brengt een speciale digitale horloge uit, deze gadget houdt het bij hoeveel alcohol je hebt genuttigd. De BACtrack Skyn analyseert voortdurend via een speciaal bandje voor Apple Watch het alcoholpromillage. Wanneer je in de buurt van jouw alcohollimiet dreigt te komen, dan kan BACtrack jouw waarschuwen middels een melding op de smartphone. Mocht je het systeem willen uitbreiden met een alcoholblaastest, dan het ook via hetzelfde merk. je hoeft alleen maar in BACtrack Breathalyzers te blazen, en je ontvangt meteen info op de smartphone. Bron

Continue Reading
Advertisement

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top