Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Iemand schenkt urn met as aan kringloopwinkel

Midden december heeft een onbekende vrouw een urn met as van een overleden persoon gebracht naar een kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel, de gemeente meldt het voorval op hun Facebookpagina. De urn zat in een tas met andere tweedehands-servies, mogelijk is de urn per abuis van het servies te recht gekomen in de tas. De medewerkers van de tweedehandswinkel hebben de urn naar de gemeente gebracht. De urn wordt twaalf weken bewaard, meldt er niemand voor de grafvaas, dan wordt de as uitgestrooid op het strooiveld van de graafplaats.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: