Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Lekkere portie billen van Monica Geuze

Nederlandse Youtube vlogster Monica heeft op haar Instagram-account eindelijke een spannende foto geuploadt, namelijk haar beste partij portie billen. Je zult nu wel denken wie `Monica Geuze´ nou is, en daar heb je ook gelijk in, want zij is niet van de televisie. Haar YT account trekt momenteel 264.212 volgers, op haar kanaal vertelt zij dagelijks over haar eigen leven. Op zich misschien saai om van een ander aan te horen, maar als een leuke meid opeens een leuke billenfoto online plaats, dan wordt wordt het nog leuker!.

Fotografe: @heaup Styling: @thestylingiron MUAH: @jomackenzie.visagie

Een foto die is geplaatst door Monica Geuze (@monicageuze) op

Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top