Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sport

Louis van Gaal stopt als trainer

De voormalig trainer van o.a Ajax, Barcelona, Manchester United en bondscoach van Oranje stopt waarschijnlijk met zijn werk in de voetballerij. Van Gaal kreeg maandag bij een gala in Scheveningen een Life Time Award voor zijn verdiensten in het sport.

Afgelopen tijd heeft van Gaal diverse aanbiedingen gegaan, maar is niet op ingegaan. Er is zoveel gebeurd in mijn familie, dan word je ook weer als mens met je neus op de feiten gedrukt”, citeert De Telegraaf. De man van een van zijn dochters overleed vorige maand onverwachts.

Na zijn ontslag bij Manchester United had Van Gaal al twijfels over zijn toekomst in het voetbal. “Ik riep toen dat ik zou stoppen, dat heb ik later slim veranderd in een ‘sabbatical’ maar nu geloof ik niet dat ik nog zal terugkeren.

Foto copyright Flickr: ING Nederland.

More in Sport

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top