Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Man doet jaren alsof hond een schaap is

Een man uit het Duitse Rostock heeft jaren gedaan alsof zijn hond een schaap was. De Spaanse waterhond heeft inderdaad door zijn beharing veel weg van een schaap. De man ontdook zo jaren hondenbelasting.

Pas deze week liep de Duitser tegen de lamp bij een controle. De man bleef bij hoog en laag beweren dat het om een schaap ging. Hij had zelfs een officiële dierenpas bij zich waarop stond vermeld dat het dier een schaap was. De politie vertrouwde het niet en riep de hulp in van een dierenarts. De arts zag al snel dat het wel degelijk om een hond ging.

De man krijgt een forse naheffing.

ANP Buzz

Continue Reading

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: