Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Management Verstappen eist 350.000 Euro van Picnic

Advocaat van Max Verstappen neemt stappen tegen het bedrijf van Picnic. Advocaat Vermeulen eist driehonderdvijftig duizend van Picnic, het laatstgenoemde bedrijf had vorig jaar een parodie-commercial met look-a-like van Max gemaakt. De geschatte waarde om “We hebben laten berekenen wat de commerciële waarde van het reclame was geweest als wij daar van tevoren afspraken over hadden gemaakt”, legt Vermeulen uit. “Dit kan wat ons betreft echter niet. De rechter mag wat ons betreft een uitspraak over onze eis doen. Het gaat ons er ook om helderheid te krijgen voor soortgelijke situaties in de toekomst.”

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: