Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Migrantenhulp Afrika en Europa loopt uit de hand

Een Europees onafhankelijk onderzoeksbureau GEFIRA heeft de laatste maanden van 2016 scheepsbewegingen van mensenrechtenorganisaties tussen EU en Afrika geanalyseerd. Op het onderstaande gegevens van `Live AIS´ radar is het te zien dat er ´n paar schepen van verschillende NGO`s uit diverse landen tot aan de kust varen om migranten te redden en daarna naar het Europees grondgebied gaan. Vanaf 1 oktober tot en met 24 november zijn er 39.192 mensen gered uit bootjes of schepen uit de kust van Libië. Waarom de Europese NGO`s niet voor Tripoli kiest is onduidelijk, terwijl de haven van de Libische hoofdstad veel dichterbij ligt. Videobron: Gefira.org.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top