Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Minister V & J krijgt kritiek op sociale media van Politie

Minister van Veiligheid en Justitie, Ard van der Steur krijgt op Twitter van langs van een Haagse politieteam en vakbond ACP. De minister heeft een tweet de wereld ingestuurd om een statement te maken handen af van onze hulpverleners te blijven met een hashtag #handenaf, maar op de tweet is er nu kritiek. De minister wordt verweten holle woorden en zinnen te gebruiken, en niet meteen ingrijpt. Een harde reactie van Haagse politieteam vraagt de minister of het beter verstandig is om te gaan zwijgen.

Grote waardering voor de inzet van onze hulpdiensten tijdens jaarwisseling. Onacceptabel dat juist tegen hen geweld wordt gebruikt #handenaf

Tijdens de jaarwisseling werd een agent in Den Haag aangereden een auto, de hulpverleners en politie die daarna het slachtoffer kwam helpen, werden lastig gevallen en bekogeld door de inwoners uit de wijk van Den Haag.

Politiebond ACP zegt dat de politiek nu aan de zet is, want Politiemensen zitten niet meer te wachten op medeleven of mooie woorden.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: