Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Het paradijs genaamd Bocas del Toro

Zwemmen en snorkelen in de helderblauwe zee, duiken tussen tropische vissen en prachtig koraal en feesten in de pittoreske dorpjes. Bocas del Toro voelt voor veel reizigers als een waar paradijs. Deze eilandengroep bevindt zich aan de noordwestelijke kust van Panama. Een watertaxi brengt je in ongeveer dertig minuten vanaf het vastenland naar het hoofdeiland “Colon”. Hier vind je ook de gelijknamige hoofdstad van de provincie. Dit is een bruisend gedeelte met veel hostels, hotels en restaurants. Veel mensen verkennen per fiets de rest van dit eiland. Je fiets langs de meest bijzondere witte stranden met helderblauw water.

Met watertaxi’s kan je ook de andere eilanden bezoeken. In totaal zijn er vijf eilanden. Bastimentos is een andere populaire bestemming enkel tien minuten varen van het hoofdeiland. Het is hier een stuk rustiger, er is hier slechts een wandelpad omringd met typische houten huisjes in caribische stijl. Toch heb je hier ook genoeg keus uit verschillende hostels en hotels om te overnachten.

Genieten van stranden en duiken
Naast het relaxen op de prachtige stranden is het zeker aan te raden een kijkje te nemen onder water. Er zijn verschillende betaalbare duikscholen die je graag meenemen. In het blauwe water zie je geheid veel tropische vissen, prachtig koraal en misschien zelfs hamerhaaien of verpleegsterhaaien.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top