Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Politie stopt ‘Unidentified Driving Object’

WINSEN (ANP/DPA) – De Duitse politie heeft op de openbare weg in Winsen, een plaats bij Hamburg, een volslagen onbekend voertuig aangehouden. De politiewoordvoerder sprak dan ook van een soort ufo. Het gevaarte bestond onder meer uit een hoverboard, een stoel, stalen stangen en een wieltje dat doorgaans onder meubels zit.

De berijder was niet buitenaards, maar een 26-jarige man van wie de politie heeft kunnen vaststellen dat zijn rijbewijs eerder is ingetrokken. Er is een onderzoek gestart naar de man en zijn voertuig. Hij wordt ervan verdacht zonder rijbewijs een motorvoertuig te hebben gereden, omdat in de hoverboard een elektrische motor zit. De politie vermoedt ook dat dit onbekende motorvoertuig niet op de openbare weg mag.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: