Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Sexy leerkracht test vriendje uit

Wat wil je doen om er achter te komen of jouw vriendje wel betrouwbaar bij andere vrouwen, vooral een oudere vrouw? Dan huur je het Youtube Kanaal ‘To Catch a Cheater’ in. Een jonge meisje heeft de makers ‘To Catch a Cheater’ programma ingehuurd om te testen of haar vriendje wel betrouwbaar is. Maar helaas voor haar is haar vriendje toch niet zo betrouwbaar. Op straat wordt de jongeman aangesproken door een mooie vrouw, al blijk het al snel dat hij wel zin heeft om telefoonnummers uit te wisselen. Dan ben je gesnapt door de programmamakers en de vriendin.

Gelukkig voor hem vergeeft het meisje zijn zonden. Ze is nog steeds van plan om met hem te trouwen. Wel zal hij moeten investeren in een betere relatie.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top