Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Vrouwen geven hun favoriete sekslocaties bloot

Mannen, Graag hier lezen!

Uit de enquête van Sleep Cupid onder drieduizend deelneemsters kun je als beste seks hebben op de trap, waarschijnlijk is dit een begin van het voorspel die vrouwen willen. Het bed is voor vrouwen niet de fijnste plek om seks te hebben blijkt het uit het onderzoek.

Het is niet duidelijk waarom vrouwen graag seks willen op de trap, maar misschien ligt het aan de factor der spontane romantiek. Waarschijnlijk dromen vrouwen van vlugge, maar hete seks met een aantrekkelijke postbode waarbij de kleren meteen uitgaan, voordat ze in de slaapkamer belanden.

Lees ook: Enkele tips voor anale seks.

Maar goed, seks staat dus op plaats 1 en de tweede plaats gaat naar `seks op het strand´. Dus als je nu een getrouwde partner bent, boek dan snel een vakantie naar een ver land met zonnige en witte stranden om te voorkomen dat jouw vrouw vreemdgaat met een postbode op de trap.

De plek 3 gaat naar seks tijdens verjaardag, Bar Mitswa of een bruiloft. Waarom seks hebben als er bezoek aanwezig is weten we niet, maar misschien ligt aan de hormonen om stiekem snel te doen. Een Coitus interruptus op een vreemde locatie`s is ook nog heel populair, denk hier bij aan: de achtertuin, garage of in het vliegtuig.

Bron afbeeldingen: Sleep Cupid

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: