Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Automobilist voorkomt met stunt ongeval

GARCHING – Met een risicovolle actie heeft een Duitse automobilist waarschijnlijk een ongeval voorkomen op de snelweg in Beieren. Bij het inhalen van een voertuig dat nogal slingerend over de weg reed, zag de man dat de bestuurder daarvan onwel was geworden en niet meer kon rijden.

Volgens de brandweer ging de bestuurder vervolgens voor het stuurloze voertuig rijden, liet de andere auto zachtjes tegen zijn achterkant botsen en remde toen langzaam af. Beide voertuigen kwamen zonder verdere schade tot stilstand.

De onwel geworden automobilist bleek zwaar ziek en is naar een hospitaal gebracht. Het incident was bij het plaatsje Garching bij München.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top