Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Brandweer gaat in vlammen op

KRONSHAGEN (ANP/DPA) – De vrijwillige brandweer van het Duitse plaatsje Kronshagen is even uit de lucht. In de nacht van dinsdag op woensdag ging de kazerne met de acht voertuigen en het materiaal van het korps namelijk in vlammen op.

Volgens de politie brandde de kazerne volledig uit waardoor een schade van ongeveer 5 miljoen euro werd veroorzaakt. Niemand raakte gewond. ,,Vannacht is ons het ergste overkomen dat we ons als brandweer kunnen voorstellen”, schrift het korps op de website. ,,We konden niet veel meer doen dan toekijken hoe onze garage, een deel van ons thuis, met al onze voertuigen vernield werd.”

De korpsen van omliggende gemeenten blusten de brand.

ANP Buzz

Continue Reading

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top