Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

‘Landelijke betoging tegen racisme in maart’

AMSTERDAM (ANP) – In maart willen diverse organisaties in Amsterdam een landelijke demonstratie houden in het kader van de internationale dag tegen racisme. Dat is zaterdag besproken op een nationale conferentie over racisme en discriminatie.

In totaal 250 deelnemers van diverse organisaties uit het hele land spraken zaterdag in de hoofdstad over dit onderwerp. ,,We willen op 18 maart een demonstratie houden vanwege de internationale dag tegen racisme op 21 maart”, zei woordvoerder Abdou Menebhi.

Tijdens de conferentie werd iedereen ook opgeroepen op 15 maart te gaan stemmen tegen het ‘populisme en extreemrechts’. ,,Het is belangrijk dat iedereen zijn stem hiertegen laat horen. Ook zijn we solidair met de islamitische gemeenschap en steunen de slachtoffers van islamofobie.”

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: