Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Man houdt trein staande

MARKT SCHWABEN – Tot schrik van de machinist stond er in de nacht van zaterdag op zondag in Beieren onverwacht iemand op het spoor. De goederentrein kwam door het gebruik van de noodrem vlak voor de man tot stilstand. Toen de machinist uitstapte, informeerde de man op de rails of hij even kon meerijden tot München.

De machinist van de 150 meter lange trein waarschuwde de politie. Die nam de man wel mee naar München, maar dan naar een cel. De politie deelde zondag mee dat het ging om een 41-jarige man die iets te diep in het glaasje had gekeken. De boete zal vermoedelijk hoger uitvallen dan een regulier treinkaartje naar München.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: