Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Oostenrijkse politie pakt namaak-Hitler op

BRAUNAU AM INN – De Oostenrijkse politie heeft in Braunau am Inn een 25-jarige man aangehouden die zich volledig had uitgedost als Adolf Hitler. De man had zich onder meer nadrukkelijk laten zien bij het geboortehuis van de latere Duitse dictator.

De namaak-Hitler verbleef ook enige tijd in een boekhandel waar hij in tijdschriften over de Tweede Wereldoorlog bladerde. In een bar in Braunau had hij zich voorgesteld als Harald Hitler. Hij had het bekende Hitlersnorretje, droeg zijn kapsel hetzelfde en had een kostuum aan zoals Hitler dat droeg.

De politie benadrukte dat de opgepakte man precies wist wat hij deed en dat zijn uitmonstering niets te maken had met het naderende carnaval.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top