Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Politie tegen ‘busrukker’: we hebben beelden

AMERSFOORT – De politie heeft een man die voor de kerst zat te masturberen in een Amersfoortse bus woensdag opgeroepen zich te melden. Om hem daartoe te bewegen, heeft de politie een stok achter de deur: terwijl hij zichzelf bevredigde is de man gefilmd door een bewakingscamera.

Op de site van opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht hint de politie erop dat de beelden kunnen worden vrijgegeven. Maar: ,,Eerst vraagt de politie de man zichzelf te melden.”

Er is volgens de politie ,,gegronde reden” om aan te nemen dat de ‘busrukker’, zoals de regionale omroep hem heeft gedoopt, vaker heeft toegeslagen. In elk geval haalde hij op 23 december vorig jaar zijn geslachtsdeel tevoorschijn in een bus van Syntus, tot schrik van een negentienjarig meisje dat naast hem zat. Zij voelde zich bedreigd en rende naar de chauffeur. Die belde 112, maar kon niet voorkomen dat de man de benen nam. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud. Verder viel onder meer op dat hij een witte handtas bij zich had.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: