Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Boeven kweken drugs in schuilkelder Defensie

SWINDON – Waar kun je je drugs veiliger kweken dan in een voormalige atoomschuilkelder, zo dachten drie Britse criminelen. Ze gebruikten de twintig kamers van een voormalig schuilkelder van het ministerie van Defensie in Swindon, op een uurtje rijden van Londen, voor de kweek van cannabis ter waarde van 1,17 miljoen euro.

Om de in de jaren tachtig gebouwde bunker binnen te kunnen, is een speciale sleutel nodig, aldus Engelse media. De ijzersterke deuren van de schuilkelder kunnen niet geforceerd worden. De politie moest dus wachten tot de drie criminelen weer naar buiten kwamen.

De mannen zijn aangeklaagd voor het illegaal aftappen van elektriciteit, voor de kweek van cannabis en voor slavernij omdat ze mensen zouden dwingen in de bunker te werken. Ze moeten 29 maart voor de rechter komen.

Continue Reading

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top